20 апр. 2008 г.

Програма "15 кроків до свободи"

"Українські радикали" - асоціація громадян, депутатів місцевих рад, а також представників правозахисних громадських організацій різних національних і політичних поглядів, які мають намір досягти, через ненасильницькі методи ряд конкретних завдань, націлених на створення ефективного законодавства по відношенню до індивідуумів і підтвердження демократії і свободи у всьому світі. "Українські радикали" націлені на партнерство з Транснаціональною радикальною партією.

Програма лібертарного руху "Українські радикали" базується на наступних положеннях.

1. Знищення номенклатурного принципу формування владних структур України. Відміна діючих законів та інших нормативних актів, що порушують Конституцію України.

2. Антипрогібіціонизм. Данний напрямок включає в себе ініціативи, направлені на зміну репресивного законодавства у сфері наркополітики, захисту терапевтичної свободи, а саме: а) направлені на прийняття законопроектів, регламентуючих програми замісної терапії для наркозалежних, б) легалізація психоактивной коноплі у терапевтичних та рекреаційних цілях, законодавча регламентація опрацювання та розповсюдження коноплі, а також оподаткування цієї діяльності за зразком тих правил, які діють в Україні по відношенню до спиртних напоїв та табачних виробів.

3. Перехід до професійного добровільного принципу комплектування збройних сил, популяризація відмови від проходження строкової служби за переконаннями.

4. Толерантність та рівність. Ініціативи проти ксенофобії, дискримінації та порушення рівності за будь-якими ознаками: расовими, статевими, релігійними, сексуальної орієнтації та ін.

5. Антиклерікалізм. Україна - світська держава і "Українські радикали" проти перетворення її у клерікальну (релігійну).

6. Не допущення повернення смертної кари, яка є атавізмом у сучасному суспільстві.

7. Введення повної свободи слова. Приватизація засобів масової інформації та заборона цензури.

8. Легалізація сексуальної праці. Визнання проституції професією.

9. Україна як частина цивілізованого світу. Інтеграція України до ЄС та НАТО.

10. Легалізація та законодавча регламентація евтаназії.

11. Ми виступаємо за ліквідацію антидемократичної системи виборів в Україні. Ми за повернення мажоритарної системи на виборах до місцевих рад: 1 депутат місцевої ради - 1 виборчий округ.

12. Ми за зменшення кількості парламентарів у Верховній Раді. Необхідний перерахунок: 1 депутат - 1 млн. населення.

13. Підтримка доктрини мондіалізму (загальнолюдські цінності понад усе) в Україні.

14. Пом'якшення міграційного законодавства України, що дозволить миттєво прискорити темпи зростання вітчизняної економіки

15. Законодавча легалізація одностатевих шлюбів в Україні

2 комментария:

Анонимный комментирует...

По моему интересно! Но пока мало информации на сайте.

Анонимный комментирует...

И ни слова про экономические свободы. Надо дополнить.
Держава не втручається в мирну економічну діяльність громадян. Повна приватизація всього державного майна, відміна пільг, приватна осівіта, медицина, особисті пенсійні та соціальні рахунки.